Koulutus

Bowen-koulutusta on jatkuvasti  tarjolla Englannissa.

Suomessa koulutus järjestyy, kun saadaan koottua kahdeksan sitoutuneen henkilön ryhmä.  Kouluttaja tulee Suomeen. Bowen-yhdistys käyttää kahta eri kouluttajaa:  Susan Hagan on  britti joka asuu Bulgariassa, International  Bowen Therapy Foundation http://bowen-training.com  ja  Englannissa asuva Jihan Adem, www.thebowentechnique.com. Näyttötutkinnossa tutkinnon vastaanottaja tulee Englannista.

Suomessa toteutettava kurssi muodostuu kolmesta viikon mittaisesta tiivistahtisesta moduulista. Kunkin jakson välissä oppilaiden on tehtävä 30 tuntia harjoitushoitoja. Englannissa jaksotus muodostuu lyhyemmistä moduuleista. Lopuksi on sekä kirjallinen koe että näyttötutkinto.

Diplomin saaminen edellyttää lisäksi anatomian ja fysiologian perusopintoja ja voimassa olevaa ensiapukurssin todistusta.

Opetuskieli on englanti, mutta heikollakin kielitaidolla selviää, ryhmästä ja apuopettajista saa apua kieliongelmiin. Suuri osa opetuksesta tapahtuu tekemällä. Kirjallisen kokeen saa suorittaa suomeksi.

Koko kurssin hinta määräytyy osanottajien määrän mukaan, mutta liikkuu noin 3000 eurossa. Se laskutetaan moduuli kerrallaan. Kurssin suorittaminen harjoitusjaksoineen kestää noin yhdeksästä kuukaudesta vuoteen.

Kiinnostuksen kurssille osallistumiseksi voi ilmoittaa osoitteeseenmarit.hohtokari@hohtokari.fi