Lääkärin suosituksesta

Mehiläisen lääkäri suositteli Bowenia hoidoksi asiakkaalle, joka suuren aivoverenvuodon jälkeen joutui opettelemaan uudelleen puhumisen ja liikkumisen. Elämä ei palannut aivan ennalleen, mutta hän tulee hyvin toimeen hieman avustettuna.  Fibromyalgia on nykyisin pahin vaivansa. Hoidin kolme kertaa, olo helpotti.

Olen hoitanut parin vuoden ajan, ensin säännöllisesti muutaman viikon ja sen jälkeen satunnaisesti asiakasta, jolla on monta muutakin sairautta vaivoinaan, niiden kanssa olisi tullut toimeen, mutta fibro vaikeutti elämää paljon. Koska hoidimme hänen muitakin akuutteja vaivojaan, emme kiinnittäneet huomiota siihen, missä vaiheessa fibro helpotti. Muistan hyvin sen hetken noin kymmenen hoitokerran paikkeilla kun hän sanoi, että en ole muistanut kertoa sinulle, että kivut ovat helpottaneet paljon.

Kerroin taannoin golfkaverilleni bowenista. Hän sattui olemaan lääkäri ja kuunneltuaan aikansa totesi, että Bowen saattaisi auttaa fibromyalgiaan.

Fibromyalgia asiakkaiden Bowen kokemuksia ja lääkärien näkemyksiä

Asiakas jolle tehtiin viime viikolla fibromyalgiaan kolmas hoito – on äärimmäisen onnellinen. Hänellä on fibron lisäksi ollut yli 20v riesana ikävää kipu-nykimistä, joka tulee yllättäin ja vetää ihan kippuraan. Tutkittu ja syitä ei löydetty mutta äärimmäisen elämää hankaloittava. Tuli nuorena naisena sairastetun kurkkumädän seurauksena. Tämä ikävä kipu-nykimisen tunne on ainakin nyt pysynyt poissa.

Hän sai niin paljon virtaa hoidoista ja bowen on hänen ansiostaan saavuttanut runsaan yleisön. Pahimmat skeptikot ovat aivan ihmeissään hänen paranemisestaan. Tytär ihmetteli, että miten sä äiti kävelet nyt niin normaalisti – kuin muutkin ihmiset. Tunto on palannut kolmen vuoden jälkeen kasvoihin ym. Kädet normit. Olo kivuton. Henkilö, jolla fibro diagnosoitu yli 20v sitten.